• Spoedlevering mogelijk
  • 100% kwaliteitsgarantie (CE-keur)
  • Persoonlijk advies
  • Eigen inmeetservice

HR Triple glas Figuur

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 20

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Ontdek de diverse opties HR Triple glas Figuur

Figuur Waterdrup: Figuur Waterdrup-glas is gemaakt met een speciale techniek die het glas een druppelachtig uiterlijk geeft, waardoor het lijkt op bevroren waterdruppels.

waterdrup triple voorbeeld

 

Byzanthijn Fijn: Byzantijns fijn glas heeft ingewikkelde patronen en gedetailleerde gravures, wat het geschikt maakt voor kunstwerken en decoratie.

Byzanthijn Fijn triple voorbeeld

 

Chinchilla: Wordt vaak gebruikt voor decoratieve toepassingen, zoals lampenkappen of vaasbekledingen, vanwege de unieke textuur die het aan het oppervlak toevoegt.

Chinchilla triple voorbeeld

 

Crepi: Crepi-glas is een soort glas dat een ruw en korrelig oppervlak heeft, vergelijkbaar met de textuur van stucwerk. Het wordt vaak gebruikt voor privacydoeleinden, zoals in doucheruimtes of badkamerramen, omdat het licht doorlaat maar tegelijkertijd een zekere mate van privacy biedt vanwege de textuur.

crepi triple voorbeeld

 

Canale Blank: Canale blank glas is helder glas met een gestructureerd patroon van verticale groeven, waardoor het lijkt op de oppervlakte van een kanaal. Dit glas wordt vaak gebruikt voor decoratieve toepassingen zoals deuren, ramen of scheidingswanden, waarbij het patroon een visueel interessant effect toevoegt terwijl het nog steeds licht doorlaat.

Canale Blank triple voorbeeld

Canale Mat-blank: Canale mat-blank glas is vergelijkbaar met Canale blank glas, maar het heeft een mat oppervlak in plaats van helder. Dit glas wordt vaak gebruikt voor privacydoeleinden, zoals in badkamers of kantoorruimtes, omdat het licht doorlaat maar tegelijkertijd het zicht belemmert vanwege het matte oppervlak.

Canale Blank triple voorbeeld

Delta Blank: Delta Blank glas is helder glas met een gestructureerd patroon van groeven, waardoor het een moderne en eigentijdse uitstraling heeft.

delta blank voorbeeld

Delta Mat: Het wordt vaak gebruikt voor privacydoeleinden, zoals in badkamers of kantoorruimtes, omdat het licht doorlaat maar tegelijkertijd het zicht belemmert vanwege het matte oppervlak.

delta mat triple voorbeeld

 

Niagara: Niagara-glas heeft een gegolfd patroon dat doet denken aan het stromende water van de Niagara-watervallen. Het wordt vaak gebruikt voor decoratieve doeleinden, zoals in douchewanden of scheidingswanden, waarbij het patroon een visueel aantrekkelijk effect toevoegt en tegelijkertijd enige mate van privacy biedt.

niagara triple voorbeeld

 

Niagara Mat-Blank: Niagara-glas heeft een gegolfd patroon dat doet denken aan het stromende water van de Niagara-watervallen.

Niagara mat-blank voorbeeld triple voorbeeld

 

Nylon: Het wordt vaak gebruikt voor privacydoeleinden, zoals in deuren of ramen.

nylon triple voorbeeld

 

Kathedraal: Kathedraalglas heeft een karakteristiek wazig en onregelmatig patroon, vergelijkbaar met het glas dat vaak wordt gezien in oude kerkramen. 

kathedraal glas voorbeeld triple

 

Guss Antiek: Guss Antiek-glas heeft een vintage uitstraling met een onregelmatige textuur en vaak luchtbellen, wat doet denken aan antieke glasproductiemethoden. Het wordt vaak gebruikt voor decoratieve doeleinden, zoals in lampenkappen of vensterbekledingen, waarbij het een rustieke en charmante sfeer toevoegt aan het interieur.

Guss Antiek glas triple voorbeeld

 

Silvit: Silvit glas, ook bekend als "Boomschors" en "Ornament 178", is een traditionele glassoort die al vele jaren bestaat.

silvit glas triple voorbeeld

 

Master Carre: Master Carre-glas heeft een kenmerkend patroon van vierkanten die in elkaar grijpen, waardoor een geometrisch en eigentijds uiterlijk ontstaat. 

master carre triple glas voorbeeld

 

Master Ligner:  Het wordt vaak gebruikt in architecturale toepassingen zoals scheidingswanden, deuren of balustrades.

Master Ligner glas triple voorbeeld

 

Master Point: Master Point-glas kenmerkt zich door een patroon van puntvormige reliëfs, waardoor het een eigentijdse uitstraling krijgt. Dit type glas wordt vaak gebruikt in architecturale ontwerpen voor zijn visueel interessante effect, terwijl het tegelijkertijd ook privacy biedt.

master point triple voorbeeld

 

Moiree: Moiree-glas heeft een specifiek ontworpen oppervlaktepatroon dat bekend staat als moiré, wat een effect creëert van golven.

moiree triple voorbeeld

 

Kathedraal Blank: Kathedraal blank glas is een transparante glassoort met een lichte, wazige uitstraling, vergelijkbaar met het glas dat vaak wordt gebruikt in oude kerkramen. Het wordt vaak gebruikt voor decoratieve doeleinden, zoals in ramen, deuren en scheidingswanden, waarbij het een nostalgische sfeer toevoegt aan het interieur.

cathedraal blank triple voorbeeld

 

Enkelglas van XL-Glasfabriek contact opnemen

© XL Isolatieglas. - Alle rechten voorbehouden