• Spoedlevering mogelijk
  • 100% kwaliteitsgarantie (CE-keur)
  • Persoonlijk advies
  • Eigen inmeetservice

Triple glas | HR+++

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 24

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Triple glas

HR+++ triple glas is een goede en gemakkelijke oplossing voor isolatie in gebouwen. Dit glastype bestaat uit drie glaslagen met twee spouwen ertussen, waardoor het een hele goede thermische isolatie biedt in vergelijking met standaard dubbel glas. Extra isolerend en daaarmee ook energiebesparend. 

Net als bij isolatieglas op maat wordt HR+++ triple glas zorgvuldig vervaardigd en op maat gesneden die u kunt aangeven tijdens het bestelproces. Het produceer-proces omvat gedetailleerde metingen om de perfecte afmetingen te garanderen, waardoor een nauwsluitende en effectieve isolatie wordt gegarandeerd.

Waarom kiezen voor HR+++ Triple glas?

Het glas krijgt een HR-coating, ofwel warmte-reflecterende coating, dat is een dunne laag die wordt aangebracht op één van de glasoppervlakken van isolatieglas. Deze coating bestaat uit een speciale metaallaag die zonnestraling weerkaatst en tegelijkertijd warmteverlies van binnenshuis minimaliseert.

Een van de grote voordelen van HR+++ triple glas is de mogelijkheid om effectief warmte binnen te houden tijdens koude seizoenen en hitte buiten te houden tijdens warme seizoenen. Dit draagt bij aan een comfortabelere leefomgeving en kan helpen bij het verlagen van energiekosten door minder afhankelijkheid van verwarmings- en koelsystemen.


Wat doet HR-coating?

1. Zonnewarmtewering: De HR-coating weerkaatst een groot deel van de zonnestraling, waardoor overmatige opwarming van de ruimte wordt voorkomen. Dit zorgt voor een aangenaam binnenklimaat, vooral tijdens warme zomerdagen.

2. Isolatieverbetering: De coating beperkt warmteverlies door reflectie van de warmte die wordt gegenereerd in huis. Hierdoor blijft de warmte beter behouden, wat resulteert in lagere energiekosten en een comfortabelere leefomgeving.

3. Energie-efficiëntie: Door de verbeterde isolatie vermindert HR-coating de behoefte aan verwarming en koeling, waardoor jouw energieverbruik afneemt. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee.

 

Glas van XL-Glasfabriek contact opnemen

 

Een efficiënte oplossing voor isolatie

Voor wie op zoek is naar een efficiënte isolatieoplossing met HR+++ triple glas, biedt het op maat gesneden en vakkundig vervaardigd glas een duurzame en hoogwaardige optie. Bovendien kan ook HR+++ glas met spoed worden geleverd voor situaties waarin een snelle installatie nodig is.

Let op, triple glas krijgt de HR+++ waarde vanaf 2 spouwen van 12mm.

© XL Isolatieglas. - Alle rechten voorbehouden