• Spoedlevering mogelijk
  • 100% kwaliteitsgarantie (CE-keur)
  • Persoonlijk advies
  • Eigen inmeetservice

EclazOne glas voor meer rendement

Een duurzamer leven staat hoog op de politieke agenda, is het streven van ons allemaal en kan op meerdere manieren gerealiseerd worden. De isolatie van een woning speelt hierin een grote rol en een belangrijke factor in dit hele verhaal is het gebruikte glas. Eclaz One glas is vandaag de dag hét glas dat u hebben moet voor bouwprojecten of als nieuw soort isolatieglas bij het vervangen van ruiten. XL Glasfabriek is officieel leverancier van Eclaz One glas en een van de weinige aanbieders in Nederland. Dit glas is een revolutionaire stap vooruit binnen het gamma van isolatieglas. Zo is het beter dan HR++ glas. Dit komt door de betere coating die op het glas aangebracht wordt en dat heeft direct een positief effect op de isolatiewaarde die het biedt. Om precies te zijn is het rendement meer dan 10% hoger ten opzichte van HR++ glas en dat tegen een geringe meerprijs. De investering die gedaan wordt valt dus op korte termijn terug te verdienen dankzij de positieve eigenschappen van Eclaz One glas en de subsidie die hierop te verkrijgen is!

Bel: 033 4794400ContactformulierWhatsApp

Haal het maximale uit glas

Op het moment dat er sprake is van bouwprojecten, het vervangen van ruiten of het plaatsen van nieuwe ruiten in bijvoorbeeld een aanbouw, dan wilt u als aannemer of glaszetter uw klanten het beste product aanbieden. Met XL Glasfabriek heeft u de juiste partner in de arm genomen om het beste van het beste aan te bieden aan uw klanten of voor uw project, aangezien wij voornamelijk aan bouwbedrijven en gespecialiseerde glaszetters leveren. Het Eclaz One glas is om verschillende redenen aan te bevelen. Het hogere rendement qua isolatie is per definitie een pré, gezien daarmee op de energiekosten bespaard kan worden, maar dat is nog niet alles. Het biedt namelijk ook de beste lichtinval door extreme helderheid qua transparantie. Hierdoor voelt het alsof er geen glas aanwezig is, wat de lichtinval natuurlijker maakt. Dit komt het algemene leefcomfort ten goede en dat geldt voor elk jaargetij.

Wat levert XL Glasfabriek?

Onder licentie van Saint Gobain leveren wij Eclaz One glas en dat in alle mogelijke afmetingen. Wij kunnen het glas versnijden tot kleine platen en ruiten, dit naargelang de gewenste maatvoering. Vanzelfsprekend valt elke maatvoering onder de NL kwaliteitsgarantie. Dit geeft u en de eindgebruiker de garantie dat het glas van de allerbeste kwaliteit is. Wij leveren als een van de weinigen in Nederland Eclaz One glas en dat geheel op maat. Voor specifieke wensen daaromtrent kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u direct een offerte aanvragen. Gaat het om het bestellen van een spoedlevering? Ook dan zit u bij XL Glasfabriek aan het juiste adres, gezien wij in acute situaties dezelfde dag nog kunnen leveren.

Wat is uw voordeel?

Afgezien van de hoge kwaliteit die Eclaz One glas biedt, is het een vooruitstrevend product, futureproof en kostenbesparend. De investering is op voorhand iets hoger dan gebruikelijk, maar dat verdient zich snel terug dankzij de betere isolatiewaarde en de subsidie die te verkrijgen is. Ook het woon-, werk- en leefcomfort gaat er dankzij de hoge helderheid op vooruit, waardoor dit hét type glas is om te gebruiken bij (nieuw)bouwprojecten. Als glaszetter een klant voorzien in hoogwaardig isolatieglas? Stap van HR++ over naar Eclaz One glas, wij garanderen u een beter rendement waar uw klanten blij van worden! En bij spoed garanderen we een hele snelle levering door geheel Nederland.

© XL Isolatieglas. - Alle rechten voorbehouden