• Spoedlevering mogelijk
  • 100% kwaliteitsgarantie (CE-keur)
  • Persoonlijk advies
  • Eigen inmeetservice

Glas in speciale vorm

Op het moment dat u te maken heeft met een wat oudere woning of met een architectonisch bouwkundig hoogstandje dat van de norm afwijkt, dan is glas in speciale vorm al snel iets wat u vaak aantreft. De speciale vorm zorgt voor een uniek accent, een detail in het grotere geheel en een mooi aanzicht. Bij zowel het vervangen van dit soort glas of het laten maken van glas in speciale vorm, bent u aangewezen op een specialist. Die specialist heeft u in XL Glasfabriek gevonden.

Bel: 033 4794400ContactformulierWhatsApp

Glas voor toogramen

Het dubbel glas in speciale vorm ziet u snel terug in bijvoorbeeld toogramen. Dit is van een formaat wat je niet zomaar even bij iedere glashandel kunt kopen. Als u dit soort ramen bij bouwprojecten nodig heeft, dan kunt u bij XL Glasfabriek terecht voor een hoogwaardige eigen productie. Wij maken glas voor toogramen geheel op maat en doen dat in zowel kleine als grote hoeveelheden tegen zeer acceptabele kosten. Maar ook als u glaszetter bent en u krijgt de opdracht dit soort glas te vervangen of te repareren, kunt u voor glas in speciale vormen zeker bij XL Glasfabriek aankloppen. Wij leveren allerlei soorten glas voor getoogde ramen en dat uiteraard geheel op maat. Indien daar sprake van is, dan vernemen wij graag welk soort glas u nodig heeft op uw project of bij uw klant, wat de radius kromming is en de gewenste levertijd.

In het geval van 'spoedglas' hebben we ook een express levering waarbij we eventueel dezelfde dag al kunnen leveren. Dit is vooral van toepassing na bijvoorbeeld een storm of ongelukken, waarbij het glas van getoogde ramen vervangen moet worden. Maar wat de situatie ook mag zijn, voor glas in speciale vorm zit u bij ons goed. Of dat nu voor toogramen is of voor andere doeleinden.

Andere vormen van glas in speciale vorm

Het leveren van glas voor toogramen is slechts een van de speciale producten die wij kunnen leveren. U kunt ook bij ons terecht voor het inbouwen van glas in lood tussen isolatieglas. Of voor het leveren van een losse glas in lood raamconstructie. Eventueel kan dit ook in een unieke vorm en vanzelfsprekend mag u ook hier rekenen op een hele snelle levering. Wij hebben alle soorten glas op voorraad die wij zeer snel bij u kunnen bezorgen. In het geval van glas in speciale vorm kunnen we u uitstekend van dienst zijn met ons vakkundige team van professionals. Wij kunnen dezelfde dag nog aan de slag met uw wensen om u zo snel mogelijk van het benodigde glas te voorzien, zodat u dit kunt gebruiken in uw bouwproject of bij het zetten van nieuw glas.

Persoonlijk advies

Wij leveren voornamelijk aan bouwprojecten, glaszetters en gespecialiseerde ZZP-ers. Hierin komen wij aan alle wensen tegemoet. Bij (dubbel) glas in speciale vorm zitten er iets meer haken en ogen aan dan bij een gewone ruit. Dit vanwege meetellende factoren zoals de radius kromming, de unieke vorm, maat, dikte en nog veel meer. Neem contact met ons op voor meer informatie en u kunt vanzelfsprekend rekenen op een persoonlijk advies. Liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Dat kan uiteraard ook, wij sturen u die zo snel mogelijk toe. En mocht u standaard glas willen bestellen, dan kunt u dit heel eenvoudig online doen en direct de prijs zien in de bestelfunctie op deze website.

© XL Isolatieglas. - Alle rechten voorbehouden